Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
mika59 uvařila 10. 12. 2016 14:17 Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 12. 2016 13:53 Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 12. 2016 13:27 Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 12. 2016 13:27 Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat