Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
annveros uvařila 17. 6. 2010 10:09 Bramboráčky se směsí 0 0 Zobrazit detail takový já můžu :) Okomentovat
annveros uvařila 17. 6. 2010 10:09 Bramboráčky se směsí 0 0 Zobrazit detail hmmm mlask :) Okomentovat
Gastro glosa: Souboj porotkyň v Peče celá země? Jen snaha hejtrů narušit dojem z pořadu, který nemá tendenci rozdělovat
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek