Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
mika59 uvařila 8. 3. 2016 21:17 Bramborové opékačky se žampiony a Nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 3. 2016 21:12 Bramborové opékačky se žampiony a Nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 3. 2016 21:07 Bramborové opékačky se žampiony a Nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hlávková, růžičková, kadeřavá: Kterou kapustu můžete jíst i zasyrova a která se hodí do bramborové kaše?
Koláče po babičce: Vynikající nadýchané a krásně vláčné pečivo bude ještě lepší, když po upečení okraje potřeme speciální směsí
Staročeské perníčky: Čas na jejich pečení nastává právě teď. Jak založit těsto a podpořit jejich rozležení?