Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

24. 1. 2014 10:39

Suroviny pro 10

10

Nutriční hodnoty

Energie9 389 kJ / 2 244 kcal
Bílkoviny179,04 g
Tuky165,23 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 998 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy9,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pepeechose

6. 3. 2020 19:29

A co s tou cibulkou?

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 2. 2014 18:21

Dovolím si přidat foto a plusík :-)

krejcikovaalena

26. 1. 2014 11:02

Dobrý den paní Olinko.Já tu sekanou před pečením potírám hořčicí a nepraskne. Nám moc chutná .S pozdravem paní Krejčíková

krejcikovaalena

26. 1. 2014 10:59

Dobrý den Já sekanou podleju hrníčkem vody a trošku malounko olejem a peču jí dokud není růžová a ještě do ní píchnu špejlí aby se nelepyla, a s pozdravem paní Krejčíková:-pto je celé.

Petra Ku. Petra Ku.

26. 1. 2014 10:06

Olinka5555: Oli, můžete prosím rozepsat, jak tu sekanou v pomaláči děláte? Myslím na jaký stupeň, jak dlouho, jestli malinko podlíváte vodou a tak .. Děkuju :-)

Olinka5555

26. 1. 2014 10:02

Pěkná sekaná:-))) Mně vždycky praskne, tak jí už několik let dělám v pomalém hrnci, tam nepraskla nikdy a pomalení jí opravdu svědčí:-)):yes::yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

25. 1. 2014 11:40

krejcikovaalena: Já se pořád vytahoval,že mě sekaná nepraská, minule jsem dělal naplněnou vajíčkem na tvrdo,párkem, mrkví, atd.A nějak jsem blbě vytěsnil vzduch,a rupla mě po celé délce:-O:-O:-O:-))

hanes24 hanes24

25. 1. 2014 11:26

Tak jak napsala Anička a ještě nastrouhám muškátový oříšek:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 1. 2014 15:42

Príma sekaná:-p:yes::-K
Dělávám více verzí i tady tuto,lehce potřenou hořčicí:-pAle aby sekaná nepraskala,tak stačí potřít bíklem:yes:
Pro upřesnění udávám, že jsem použila 3/4kg bůčku,1/4kg hovězího masa,5zarovnaných lžiček Podravky,5 zarovnaných lžic strouhanky+ uvedené koření v rcp.Navíc jsem sekanou posypala celým kmínem,máme to tak rádi:-)

krejcikovaalena

24. 1. 2014 13:41

Já sekanou potírám z jednoho důvodu že nepraskne při pečení.

jarda Kadic jarda Kadic

24. 1. 2014 13:16

Místo Podravky dám radši tu sůl,přidám na špalíčky nakrájenou slaninu.S tou hořčici to vypadá zajímavě,ale koukám,že už tady je hodně podobná.Už tady někdy ztrácím přehled.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná aby sekaná nepraskla jak dlouho pečeme sekanou aby sekaná nepraskala jak péci sekanou top recepty sekaná pečeme sekanou sekaná délka pečení sekaná která nikdy nepraskne sekana recept délka pečení sekané sekaná recepty jak dlouho peci sekanou jak na sekanou sekaná která nepraskne jak upect sekanou aby nepraskla aby nepraskala sekaná délka pečení sekaná jak peceme sekanou sekaná nepraská

Suroviny: maso mleté, vejce, tymián, koření oregáno, podravka, česnek, hořčice, majoránka, cibulka, strouhanka

TopRecepty.cz

Sekaná

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q5rk