Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
cathleen uvařila 25. 8. 2016 09:35 Drobenkový tvarohový koláč z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 25. 8. 2016 09:35 Drobenkový tvarohový koláč z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Mexické pikantní kuře: Pálivé fazole ho zahustí a ochutí, zázvor provoní a chilli papričky dodají ten správný říz
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady