Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Makový low carb koláč podle cukrářky Hanky: Díky marmeládě a tvarohu je šťavnatý a nepřiberete po něm ani deko
Ivace64 uvařila 14. 2. 2018 17:18 Dvoubarevný fazolový mix s klobásou, rajčaty a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 2. 2018 17:18 Dvoubarevný fazolový mix s klobásou, rajčaty a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 2. 2018 17:18 Dvoubarevný fazolový mix s klobásou, rajčaty a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr