Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Irule uvařila 25. 2. 2014 15:35 Hrachová polévka ze žlutého hráchu s chlebovými kostičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ledova_Kralovna uvařila 16. 10. 2013 09:28 Hrachová polévka ze žlutého hráchu s chlebovými kostičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření