Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
rebeka uvařila 29. 1. 2012 13:58 Hroznový páj s mascarpone a mandlovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 29. 1. 2012 13:58 Hroznový páj s mascarpone a mandlovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 29. 1. 2012 13:58 Hroznový páj s mascarpone a mandlovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý