Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
Alena Olejnikova uvařila 18. 9. 2015 20:50 Jogurtovo-tvarohový, nepečený 0 0 Zobrazit detail :-) Okomentovat
Alena Olejnikova uvařila 18. 9. 2015 20:50 Jogurtovo-tvarohový, nepečený 0 0 Zobrazit detail :-) Okomentovat
Rychlá večeře: Na sádle dokřupava upečené topinky s česnekem a pálivou játrovou směsí ocení nejen milovníci pikantních jídel
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření