Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Hella uvařila 5. 10. 2008 05:50 Karbanátky z drůbežího masa 0 0 Zobrazit detail Osvědčené druhy sekané Okomentovat
Hella uvařila 11. 8. 2008 13:44 Karbanátky z drůbežího masa 0 0 Zobrazit detail Karbanátky z drůbežího masa Okomentovat
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí