Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
veronikape uvařila 1. 9. 2013 17:30 Křehký máslový koláč s tvarohem, mákem a broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veronikape uvařila 1. 9. 2013 17:30 Křehký máslový koláč s tvarohem, mákem a broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veronikape uvařila 1. 9. 2013 17:30 Křehký máslový koláč s tvarohem, mákem a broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavný italský salám mortadela se hodí do salátu i těstovin. Připravíte z něj ale také jemnou pomazánku neboli pěnu!
12 foto Nejlepší smažáky v Praze? Na Vinohradech posouvají laťku. Knedlík plněný sýrem i dokonalé syrečky u nás vedou