Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
isindy uvařila 2. 7. 2011 11:42 Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 7. 2011 11:40 Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 7. 2011 11:39 Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj