Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
isindy uvařila 2. 7. 2011 11:42 Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 7. 2011 11:40 Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 7. 2011 11:39 Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší hranolky? V Karlíně vítězí velikost porce a křupavost, na Andělu zase omáčka