Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
RubyRom uvařila 10. 1. 2018 16:38 Kuřecí řízek v parmazánové strouhance 0 0 Zobrazit detail Kuřecí řízek v parmazánové strouhance Okomentovat
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
11 foto Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli