Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
„Tlustý anděl“ Kateřina Schrattová: Milenka císaře Františka Josefa II. celý život neúspěšně držela diety
K@tka uvařil 8. 3. 2013 06:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 3. 2013 06:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 3. 2013 06:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu