Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
K@tka uvařil 8. 3. 2013 06:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 3. 2013 06:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 3. 2013 06:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat