Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Anna Kocikova uvařila 29. 5. 2015 09:25 Lehký zeleninový salátek se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dietní přílohy, které nezruinují peněženku: Pečené batáty, květáková rýže nebo knedlík bez mouky vyjdou do 10 Kč na porci
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr