Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař