Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
1974andrea uvařila 5. 4. 2018 09:43 Majonéza a tatarka z vařených vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 5. 4. 2018 09:42 Majonéza a tatarka z vařených vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Štafetky podle receptu Josefa Maršálka: Retro zákusek voní mandlemi a s kávovým krémem chutná fantasticky
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs