Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mika59 uvařila 4. 8. 2019 12:39 Marinovaná červená řepa s nivovým cottage sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 4. 8. 2019 12:39 Marinovaná červená řepa s nivovým cottage sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ochutnali jsme letošní hit: Vanilková zmrzlina s olivovým olejem a solí je překvapivě dobrá a křupavé vločky soli jí dodají šmrnc
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!