Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:02 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:01 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:00 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:00 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky