Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:02 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:01 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:00 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 9. 2012 11:00 Masový trojboj na zelí a pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť