Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
sebena uvařila 4. 2. 2009 11:15 Mexický kuřecí steak 0 0 Zobrazit detail Mexický kuřecí steak Okomentovat
sebena uvařila 4. 2. 2009 11:15 Mexický kuřecí steak 0 0 Zobrazit detail Mexický kuřecí steak Okomentovat
sebena uvařila 4. 2. 2009 11:14 Mexický kuřecí steak 0 0 Zobrazit detail Mexický kuřecí steak Okomentovat
Šťavnaté špekáčky: Jak je správně naříznout a jak vysoko nad ohněm je připravovat, aby byly dokonalé?
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji