Sladký meloun v obchodě vyberete snadno: Vše důležité prozradí pruhy, váha, správně zbarvený flek i stopka
Maďarský dezert epres somlói galuska: Jahodová dobrota připomíná naši žemlovku, ale chutná jako nejlepší dort
Valašské pečáky: Na dozlatova opečené a křupavé brambory s vůní česneku stačí jen pár ingrediecí a na stole jsou za chvíli
Vaření s láskou uvařila 20. 9. 2017 10:38 Mini mozzarellky s hummusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř
8 foto Pavel Nový vzpomíná na své vaření na vojně: Kradli jsme slepice a dělali je na paprice, směje se slavný herec
Skořápky z velikonočních vajíček nevyhazujte! Vyčistíte s nimi vázu, hrnec i utěrky a ještě poslouží jako hnojivo