Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Hvezdopraska uvařil 10. 3. 2011 14:58 Mušle na víně a jiné speciality alá francouzský večer 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hvezdopraska uvařil 10. 3. 2011 14:58 Mušle na víně a jiné speciality alá francouzský večer 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hvezdopraska uvařil 10. 3. 2011 14:58 Mušle na víně a jiné speciality alá francouzský večer 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak na zimu dobře uskladnit velkou úrodu jablek? Při správném zacházení vydrží v dobré kondici až do dubna