Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
miruschka uvařila 24. 5. 2017 12:26 Nejjednodušší a nejrychlejší tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail S borůvkami a banánem. Okomentovat
hosta uvařila 8. 5. 2017 09:02 Nejjednodušší a nejrychlejší tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Grilovaná kukuřice od utržení po gastrozážitek: Díky předvaření je šťavnatá a ochucené máslo ji na závěr doladí k dokonalosti
Video VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší hranolky? V Karlíně vítězí velikost porce a křupavost, na Andělu zase omáčka