Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
miruschka uvařila 24. 5. 2017 12:26 Nejjednodušší a nejrychlejší tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail S borůvkami a banánem. Okomentovat
hosta uvařila 8. 5. 2017 09:02 Nejjednodušší a nejrychlejší tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo na Moravě v době příchodu Cyrila a Metoděje? Hospodyňky připravovaly kaše z luštěnin a chleba „solily“ popelem