Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Eliza uvařila 24. 9. 2010 13:34 Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 9. 2010 13:34 Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 9. 2010 13:34 Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
Vepřové kostky s cuketou: Delší marinování zajistí masu báječnou křehkost a pikantní chuť dodá chilli a sójová omáčka