Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Ivace64 uvařila 29. 11. 2016 18:11 Ořechový dort s dvoubarevnou šlehačkou a růžičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 11. 2016 18:11 Ořechový dort s dvoubarevnou šlehačkou a růžičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 11. 2016 18:11 Ořechový dort s dvoubarevnou šlehačkou a růžičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Které houby se nejlépe hodí na sušení? Sázkou na jistotu jsou hřiby, ale chybu neuděláte ani s liškami či křemenáči