Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Fokuska uvařila 24. 5. 2016 14:33 Oříšková koňaková bábovka se solamylem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 24. 5. 2016 14:33 Oříšková koňaková bábovka se solamylem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 24. 5. 2016 14:33 Oříšková koňaková bábovka se solamylem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 24. 5. 2016 14:33 Oříšková koňaková bábovka se solamylem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sloní žrádlo: Salámová retro pomazánka s majonézou a worchesterem je perfektní jako večeře i rychlé pohoštění pro návštěvu