Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
ivulinka uvařila 27. 5. 2012 19:21 Panenkové medailonky v oranžové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 5. 2012 19:17 Panenkové medailonky v oranžové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 5. 2012 19:17 Panenkové medailonky v oranžové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Helena Růžičková milovala česnek a pekla vynikající kuře v majonéze pod peřinkou ze slaniny
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
5 nejlepších romantických snídaní do postele: Vaječné košíčky, sladké vafle nebo zapečené croissanty s malinami zkrásní celý den