Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
RubyRom uvařila 4. 3. 2023 13:35 Pečené brambory s česnekem, slaninou a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Vepřové plecko dušené, rozmarýnem a slaninou plněné Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 50 min