Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
petram uvařila 16. 3. 2015 20:45 Rybízovo-jablečný koláč s oříškovou příchutí bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 16. 3. 2015 20:45 Rybízovo-jablečný koláč s oříškovou příchutí bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Borůvkobraní 2022: Soutěž jedlíků, borůvkový likér i akce Pepy Nemravy aneb 10 kulinárních zastavení, která by vám neměla uniknout
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na univerzální tymiánový sirup. Má blahodárné účinky na zdraví, říká odbornice