Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Petra Dvor. uvařila 4. 4. 2020 08:46 Švestkové knedlíky z krupicového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petrunka uvařila 24. 8. 2016 19:26 Švestkové knedlíky z krupicového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petrunka uvařila 24. 8. 2016 19:26 Švestkové knedlíky z krupicového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Pesto z medvědího česneku má výraznou chuť i vůni a skvělé je na těstoviny i na topinky
Jak na pravé řecké frappé? Spolumajitel taverny Konstantinos Panos prozradil svůj léty prověřený recept
Jak připravit nejlepší pečenou zeleninu: Díky snadným tipům získají dýně i červená řepa vynikající chuť