Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Danculka uvařila 14. 3. 2011 08:26 Velikonoční věnec /s predstihom/ 0 0 Zobrazit detail naplnený Okomentovat
Danculka uvařila 14. 3. 2011 08:26 Velikonoční věnec /s predstihom/ 0 0 Zobrazit detail pred pečením Okomentovat
Danculka uvařila 14. 3. 2011 08:26 Velikonoční věnec /s predstihom/ 0 0 Zobrazit detail Podávame s bielou kávou. Okomentovat
Grilování levou zadní: Jak připravit tuňáka, aby chutnal fantasticky? Funguje trik s máslem a alobalem
Svátky slavných: Šéfkuchař Roman Paulus šokoval svou alergií na cukr a prozradil, proč dělá dva bramborové saláty