Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
Lenka Škulinová uvařila 3. 11. 2020 13:46 Vepřová pečeně jako přírodní řízek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 3. 11. 2020 13:46 Vepřová pečeně jako přírodní řízek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak si poradit, když vám při pečení chybí náčiní: Formičku nahradí lžička nebo panák, místo válečku poslouží láhev
Mnichovský vepřový řízek je pikantní díky křenu a hořčici. S bramborovým salátem chutná skvěle nejen na Oktoberfestu