Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně jako přírodní řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 11. 2020 15:46

Suroviny

Porce: 4+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie505 kJ / 121 kcal
Bílkoviny0,80 g
Tuky0,10 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy13,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

3. 11. 2020 21:53

Marie Svarcova: no, autorka je standardně "němouš", pochybuji, že by reagovala ev. i na SZ ( s tím editující moderátorka nic moc nevymyslí....) - no, já bych maso namarinovala v troše oleje, bylinkách a i lžičce kečupu, no třeba...připravila jako minutku a výpek odvařila vínem...

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 11. 2020 17:29

V surovinách není olej ani ocet, je tam víno a kečup ale to zase není v popisu ,--nějaký šotek ? :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kost, koření provensálské, bylinky, sůl mořská, koriandr sušený, máslo, kečup sladký, víno růžové

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně jako přírodní řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGVX