Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
JanaDorazinova uvařila 30. 6. 2018 10:55 Výborná rajská omáčka s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 19. 3. 2012 18:03 Výborná rajská omáčka s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ricotta – italská sýrová specialita skvěle nahradí tvaroh či mascarpone. Hodí se do omáček i na přípravu dezertů
21 foto Test jídelen v Brně: Klasický smažák seženete za 129 Kč, polévku za 33 Kč a výborný dezert jen za 19 Kč