Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Ivana64 uvařila 29. 1. 2010 19:30 Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Galaretka koupená v Lidlu Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 29. 1. 2010 16:13 Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 29. 1. 2010 15:42 Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu