Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Ivana64 uvařila 29. 1. 2010 19:30 Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Galaretka koupená v Lidlu Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 29. 1. 2010 16:13 Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 29. 1. 2010 15:42 Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie závodních jídelen: Podle pamětníků stál oběd 4 až 5 Kčs, výběr jídla se razítkoval den dopředu a UHO byla pořád