Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
Holka u plotny radí: Jednohubky se sýrovou pomazánkou, zdobené ředkvičkou a květy pažitky chutnají božsky
bartlomiej_jasinski@ uvařil 15. 10. 2020 06:26 Žampionová krémová polévka se slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 14. 11. 2018 06:23 Žampionová krémová polévka se slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Treska podle středověkého receptu: V pivní omáčce je neuvěřitelně jemná, voní cibulí a kořením a chutná fantasticky