Vyzkoušeli jsme nové menu u Radka Kašpárka: Nepřekonatelná žebra i hedvábná bramborová kaše aspirují na Michelina
Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař
mika59 uvařila 3. 8. 2017 10:49 Zapečené libečkové brambory s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 8. 2017 10:49 Zapečené libečkové brambory s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 8. 2017 10:49 Zapečené libečkové brambory s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?
13 foto Připravili jsme legendární Marry Me Chicken: Šťavnaté kuře s omáčkou, která prý funguje jako magnet na manželství