Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
mischelinka uvařila 13. 7. 2019 16:52 Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mischelinka uvařila 13. 7. 2019 16:52 Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mischelinka uvařila 13. 7. 2019 16:52 Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mischelinka uvařila 13. 7. 2019 16:52 Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mischelinka uvařila 13. 7. 2019 16:52 Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární