Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Danculka uvařila 3. 3. 2011 08:25 Zavařené domácí klobásy na pozdní léto 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danculka uvařila 3. 3. 2011 08:25 Zavařené domácí klobásy na pozdní léto 0 0 Zobrazit detail uUž len uložiť na policu Okomentovat
Danculka uvařila 3. 3. 2011 08:25 Zavařené domácí klobásy na pozdní léto 0 0 Zobrazit detail takto na to Okomentovat
17 foto Markéta z Peče celá země, jak ji asi neznáte: Jsem obyčejná máma z Ostravy. Pěstuju bylinky, peču a šiju...