Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařené domáci klobásy na pozdní léto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2011 09:25

Suroviny

Porce: Z 1 sklenice 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Domáce klobásy si robí každý po svojom, aby dlhšie vydržali a v chladničke nezaberali miesto. Zavaríme si ich do po pohárov či už na dovolenku, chalupu alebo len tak, rýchla večera a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

dadulka111

7. 12. 2016 12:54

Mariana:Když zavařujeme klobásy do plechovek, naplníme plechovku, zalijeme plně převařenou osolenou vodou - na 1 litr 20 g soli, a vaříme 2,5 hod. na 100°. Po uvaření plechovky rychle zchladíme ve studené vodě. Tak to děláme my a ještě se nám nestalo, že by se nějaká nafoukla nebo zkazila.

Mariana

15. 1. 2016 06:54

Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s konzervovaním údených klobás, mám na mysli naloženie do konzerv.
ďakujem

Krupe

30. 3. 2015 08:47

Dobrý den, jen dodám, že teplota by měla být alespoň 90' C. Víčka, na těch nešetřit, opravdu jen červené masové a použít na zavaření masa jen jednou. Já je ještě pro jistotu pár minut vyvařím. Případné nechycení sklenice naštve více jak ušetření pár korun za víčka. ;-)

Vladimír

18. 2. 2014 10:58

Dobrý den,na kolik stupňů a lze to zavařit i v troubě?
Děkuji,Vladimír:-))

Danculka

5. 2. 2012 19:09

Preto,že je to mäsko a mäsko sa má sterilizovať dvakrát...:)

japan

5. 2. 2012 19:01

Dobrý den, proč se musí prosím klobásy zavařovat 2x?

Danculka

3. 3. 2011 11:29

Díky vám za bodíky...

Bibinka

3. 3. 2011 11:04

Danculko, taky bych si nechala líbit, je to moc fajn je mít takto zavařené a když přijde nějaký masožrout(jako já:-))) hned se může pohostit;-) Dávám ti 5.bodík:yes:

Vaclav Fronek

3. 3. 2011 10:28

Aničko jsi s víčky poctivá. I já vždy dbal aby pryž na víčku byla červená na maso. Ale zjistl jsem, že i bílá se dá použít když to nechci skladovat rok a více, COŽ STENĚ NEVYJDE a sníme to dřív.

MajkaM

3. 3. 2011 10:27

Také jsme dřív klobásy dělali a následně zavařovali. Byly moc dobré.:yes:

JanaDorazinova

3. 3. 2011 10:19

Dělám to stejně. Bohužel, klobásy už se snědly, tak mám takhle ve sklenicích ve sklepě ještě uzené maso;-)

Danculka

3. 3. 2011 09:49

Cathleen,na víčkach je gumka červená preto som ich použila..:-))

cathleen

3. 3. 2011 09:45

Aničko, zavařené klobásky mé maminky - moje srdeční záležitost:-pmňam! Jen si myslím, že není vhodné maso zavářet pod šroubovací víčka, na to jsou potřeba ta obyčejná, s červenou gumičkou.
Jinak ale bodík za tuto nádheru:-8:yes::yes:

Vaclav Fronek

3. 3. 2011 09:32

Zatím dělám mimo zeleniny, ovoce jen maso. Klobásy jsem ještě nezkusil, ale jistě udělám, protože mám i já nepříjemné zkušenosti s jejich vyschnutím v chladničce (i když se nezkazí) a mají po seschnutí nevábnou chuť. Ztrácí rychle kvalitu. Tu a tam dostanu od známých po zabíječkách (Jihočech, kde se to moc drží) balík masa, klobás, jitrnic atd. a já než aby to ztratilo ten správný šmak, tak to raději rozdám dál. Ale nyní to zkusím podle tebe. Ty máš ode mne +1bodík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zavařování klobás zavařovani klobasek do sklenic zavařování klobás do sklenic jak zavařit klobásy zavařování klobás do sklenic v troubě zavařování uzených klobás zavařování domacích klobas jak zavařit domácí klobásy zavařování uzených klobás do sklenic zavařené klobásky zavařování klobás v troubě zavařování domácích klobásek zavarovani klobasek zavařované klobasy domaci klobasy zavařovani jak zavařit klobasky jak zavarit uzene klobasy zavaření klobásek jak zavařovat klobásy jak zavařovat klobásky

Suroviny: klobása uzená, voda

TopRecepty.cz

Zavařené domáci klobásy na pozdní léto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wEkw