Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Ivace64 uvařila 14. 3. 2018 17:45 Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 3. 2018 17:45 Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Pět možností, jak využít zbylou zeleninu z vývaru: Skvěle dochutí sekanou, vylepší kaši a výborná je i do knedlíčků
Kuřecí plátek s broskví a sýrem: Někdejší hitovka restaurací se vrací v plné parádě a chutná opět skvěle