Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :) Okomentovat
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :) Okomentovat
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :P Okomentovat
Vynikající cuketové palačinky voní sýrem a česnekem: Příprava je levná a zvládne ji i nezkušený kuchař
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá
Redakční rádce: Jak si vybrat ten nejlepší kuchyňský robot podle výkonu i materiálu a kolik vás to bude stát?