Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
anette001 uvařil 12. 12. 2011 19:47 Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
anette001 uvařil 25. 4. 2011 18:48 Vynikající velká bábovka podle Anetky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
anette001 uvařil 25. 4. 2011 18:48 Vynikající velká bábovka podle Anetky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
4 foto Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky