Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
pokrk uvařil 26. 11. 2013 16:45 Kachní prso na tymiánu s bramborovými šiškami plněnými medovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Příběh sladké kostky: Balíček se 250 kostkami cukru se v roce 1843 prodával za 50 krejcarů a připomínal bedničku s čínským čajem
12 foto Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech