Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
fufnik uvařila 17. 8. 2016 12:05 Skořicové medáčky k čaji o páté 0 0 Zobrazit detail po rozkrojení Okomentovat
12 foto Vyzkoušeli jsme knedlíky z pražského Knedlína. Jeden stojí 69 Kč a kromě sladké klasiky nabízejí i s krevetami
Nastavená kaše na četnickém stole: "Jedna vražda kvůli obědu dnes stačila," zavtipkoval velitel a dal se do jídla
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby