Karbanátky z mletého masa a květáku

mika59 Kuchařka: mika59

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

300 g mletého masa
150-200 g syrového květáku
50 g strouhaného sýru
1 vejce
1 menší cibule
1-2 stroužky česneku
strouhanka podle potřeby
špetka majoránky nebo jiné oblíbené koření
sůl
pepř
petrželka
---
mouka
vejce
strouhanka
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Květák nastrouháme na jemném struhadle, cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Smícháme maso, vejce, květák a zbývající suroviny.

  2. Masovou směs dobře vypracujeme a dochutíme. Tvarujeme ploché karbanátky a obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

  3. Smažíme ve vyšší vrstvě tuku pozvolna z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami. Dobré jsou i studené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 127 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky z mletého masa a květáku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kvetakove karbanatky květákové karbanátky s mletým masem květák recepty mleté maso recepty karbanátky z mletého masa mleté maso kvetakove karbanátky s masem recepty z květáku recepty z mletého masa karbenátky recepty z mletého masa karbanátky recepty karbanatky recept karbanátky s masem a květákem karbanátky z mletého masa s květákem květákové karbanátky s mletý masem karbanátky z mletého masa recept recepty mleté maso recepty květákové karbanátky s mletým masem květákové karbanátky ze syrového květáku mleté maso karbanatky

Zapomněl/a jsem heslo