Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Bubble waffle aneb vafle s bublinkami: Dejte si je na pouti, nebo připravte doma. Naplněné šlehačkou, čokoládou a ovocem chutnají skvěle
Bratislavský guláš podle ČSN: Vynikající dušené maso s kořenovou zeleninou a vůní divokého koření si určitě oblíbíte