Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masová haše se šťouchaným bramborem

Zbylo vám pečené maso od oběda a nevíte co s ním? Připravit z něj můžete masovou haši, kterou perfektně doplní šťouchané brambory s cibulkou. Upotřebíte tak zbytky a připravíte chutnou večeři nebo oběd na druhý den.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Žlutou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme nadrobno. Krok 2: Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Červenou cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Pažitku a petrželku nasekáme. Krok 3: Na sádle osmahneme žlutou cibuli dosklovita. Pak přidáme česnek a po pár vteřinách nakrájené maso. Dle potřeby přidáme vývar, osolíme, opepříme a 5 minut podusíme. Krok 4: Přidáme vejce a za stálého míchání zahříváme, dokud vajíčka neztuhnou. Na konec přidáme pažitku. Krok 5: Brambory zalijeme vodou, přidáme sůl, kmín, libeček a povaříme do měkka. Krok 6: Vodu slijeme, odstraníme libeček, přidáme nakrájené červené cibule, nasekanou petrželku, mletý pepř, máslo a vše lehce zpracujeme šťouchadlem na brambory. Krok 7: Haši se šťouchaným bramborem na talíři zdobíme nakrájenou okurkou a paprikou.

TIP: 15 receptů na téma pečené maso

Zveřejněno 9. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masová haše se šťouchaným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rOY3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masová haše se šťouchaným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rOY3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, cibule, sádlo, vejce, vývar masový, sůl, pepř mletý, česnek, pažitka, brambory, cibule červená, máslo, libeček, petrželka, okurky sterilované, sůl, pepř mletý, kmín celý

Přidat fotografie receptu