Krůtí ptáčky

Kocmax Kuchařka: Kocmax

Doba přípravy: 1,5 hodiny 2 porce Omáčky 0 názorů

Suroviny

300 g krůtího masa (2 plátky)
1 vejce
1 sterilovaná okurka
4 plátky debrecínské pečeně
2 lžičky hořčice
1 malá cibule
vývar
2 lžíce hladké mouky
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí.

  2. Na každý plátek položíme 2 plátky debrecínky, ½ vejce, ½ okurky, ptáčky zabalíme a upevníme kovovými jehlami nebo párátky.

  3. Cibuli nakrájíme a přidáme do hrnce k ptáčkům, mírně podlijeme vývarem a dusíme.

  4. Když je maso měkké, vyndáme ptáčky z hrnce, šťávu zahustíme moukou, povaříme a v případě potřeby rozmixujeme.
    Dochutíme solí.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.

http://varimebeztuku.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí ptáčky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ptáčky z krůtího masa španělský ptáček z krůtího masa krůtí ptáček ptáčci z krůtího masa španělské ptáčky z krůtího masa krůtí ptáčci krůtí ptáčky na smetaně spanelsti ptacky z krůtího masa kruti ptaci španělský ptáčci z krutích prsou španělské ptáčky z krůty kruti ptacek recept krůtí španělský ptáček ptacek z krutich prsou spanelske ptacky z krutiho masa recept španělský ptáček z krůtí maso španělský ptáček z krutího top recepty krůtí maso příprava ptáčků recept španělský ptáček z krůtího masa recept

Zapomněl/a jsem heslo