Krůtí ptáčky

Omáčky Doba přípravy: 1,5 hodiny 0 názorů

Omáčky Doba přípravy: 1,5 hodiny 0 názorů

Suroviny 2 porce

300 g krůtího masa (2 plátky)
1 vejce
1 sterilovaná okurka
4 plátky debrecínské pečeně
2 lžičky hořčice
1 malá cibule
vývar
2 lžíce hladké mouky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí.

  2. Na každý plátek položíme 2 plátky debrecínky, ½ vejce, ½ okurky, ptáčky zabalíme a upevníme kovovými jehlami nebo párátky.

  3. Cibuli nakrájíme a přidáme do hrnce k ptáčkům, mírně podlijeme vývarem a dusíme.

  4. Když je maso měkké, vyndáme ptáčky z hrnce, šťávu zahustíme moukou, povaříme a v případě potřeby rozmixujeme.
    Dochutíme solí.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.

http://varimebeztuku.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Krůtí ptáčky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ptáčky z krůtího masa španělský ptáček z krůtího masa španělský ptáček recept krůtí ptáček ptáčci z krůtího masa španělské ptáčky z krůtího masa krůtí španělské ptáčky krůtí plátek recept krutí plátky recept kruti ptacek recept krůtí ptáčci krůtí ptáčky na smetaně recept na španělské ptáčky sšpanělský ptáček z krůtí maso španělský ptáček krůtího maso ptáčky s krůtího masa video recepty spanelsti ptacky z krůtího masa kruti ptaci španělský ptáčci z krutích prsou španělské ptáčky z krůty