Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mika59 40 min
Hovězí na víně a kořenové zelenině Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 150 min
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům